Lärande, nyfikenhet och glädje!

Håbo kommuns skolor är en plats där varje individs drivkraft och kreativitet tillsammans skapar möjligheter för var och en att lära och utvecklas. Tillsammans för ett hållbart Håbo och en kommun för hela livet.

Utbildningar på Fridegårdsgymnasiet

Läs om våra program och hur du ansöker

Fridegårdsgymnasiet

Information och kontaktuppgifter till Håbo kommuns gymnasieskola

Lov och läsårstider

Information om terminsstart, terminsslut, lov- studiedagar och helgdagar.

Genvägar

Reservantagning inför höstterminen 2024

Kom du inte in eller har du ångrat ditt val? Den 12 augusti tar Fridegårdsgymnasiet över reservantagningen. Fram till dess vänder du dig till ditt antagningskansli för att ändra i din ansökan.

Information om reservantagningen
Ska du börja gymnasiet ? Då kan du ha rätt till reseerättning

Elever på gymnasiet kan ha rätt till SL- kort eller UL- kort för att resa till och från skolan. Om du studerar i Uppsala län kan du få ett UL-kort om det är minst 6 km till skolan. Om du studerar i Stockholms län får du ett SL-kort. Om det är minst 6 km till Bålsta station får du också ett UL-kort.

Läs mer och ansök
Välkommen tillbaka 20 augusti!

Nu är det sommarlov för alla elever i Håbo kommun. Vi hoppas att ni får en skön sommar. Vi ser fram emot att träffa er igen när skolorna börjar tisdagen den 20 augusti.

Läsårstider, lov och planeringsdagar

Kontaktcenter är din direktkontakt till Håbo kommun. Där får du information, vägledning och rådgivning som rör kommunal verksamhet och service. Välkommen att hör av dig till oss om du har frågor om till exempel reseersättning.
Telefon08:00 - 16:00 måndag till torsdag 08:00 - 15:00 fredagar 08:00 - 12:00 dag före helgdag0171-525 00