Fridegårdsgymnasiet Centrumgränd 5 746 80 Bålsta

Öppet hus

Är du osäker på vilket gymnasium du ska välja? Kom till öppet hus på Fridegårdsgymnasiet tisdagen 18 januari 2022, klockan 18.00-20.00. Du är välkommen att ta med dig max en vårdnadshavare eller vän, besöka skolan, uppleva stämningen, prata med elever och lärare och få svar på alla dina frågor om gymnasiet.

På grund av rådande omständigheter välkomnar vi max två personer per sällskap.

Om pandemiläget ändras kan det hända att vi måste ställa in.
Vi kommer att informera om vad som gäller inför besöket på den här webbsidan.

Hos oss kan du studera:

Barn- och fritidsprogrammet
Ekonomiprogrammet
Samhällsvetenskapsprogrammet
Naturvetenskapsprogrammet
Teknikprogrammet
AST-programmen
Introduktionsprogrammen
Gymnasiesärskolan

På Fridegårdsgymnasiet träffar du många engagerade människor som bryr sig om dig och din utbildning. Hos oss får du kvalitetsundervisning och studiero som hjälper dig att lyckas med dina studier. Förutom att plugga och lära dig nya saker så vill vi att du ska växa som människa hos oss. Vi får ofta höra att vi är kunniga och engagerade, skapar trivsel och goda relationer.

Har du frågor?

Om du har frågor så är du välkommen att kontakta programmet du är intresserad av direkt, eller prata med våra studie- och yrkesvägledare.

Vänliga Hälsningar från rektor Helena

Se skolans lokaler i 360

Välkommen till Fridegårdsgymnasiet! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Du kan titta runt i 360 filmerna genom trycka på navigeringsknappen, uppe i vänstra hörnet.

Hur är det att gå på Fridegårdsgymnasiet?

Så här säger våra elever om skolan.
Intervjuer med elever

Följa oss gärna på Facebook och Instagram!

Facebook Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och Instagram Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. kan du se vad vi gör i skolan på dagarna.
Du vet väl att du kan läsa nyheter från skolan på startsidan fridegårdsgymnasiet.se?

Vill du kontakta oss?

Här hittar du våra kontaktuppgifter.

Sidansvarig: Barn- och utbildningsförvaltningen