Close translate window Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Håbo website in other languages
Håbo kommuns logotyp. Länk till startsidan.
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Läs mer här
phone
Information
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Pil ner

Kontakta Håbo

Lyssna på sidan Lyssna

Kontakta Håbo kommun

Kontaktuppgifter

Telefon: 0171-525 00

E-postadress: kommun@habo.se

Håbo kommunhus
Centrumleden 1
746 80 Bålsta

Klassrumsundervisning i kombination med distansundervisning från och med 1 februari

Utbildningsminister Anna Ekström meddelade 21 januari att reglerna för distansundervisning på gymnasiet justeras. En succesiv återgång till mer normal verksamhet på gymnasiet genom en kombination av klassrumsundervisning och distansundervisning kan införas. Det är huvudmannen som beslutar hur undervisningen ska bedrivas framöver med hänsyn till det lokala smittskyddsläget.

Det här gäller för Fridegårdsgymnasiet

En kombination av klassrumsundervisning och distansundervisning

Från och med måndag 1 februari justerar Fridegårdsgymnasiet sin undervisningsform till en kombination av klassrumsundervisning och distansundervisning. Det gäller för alla nationella program på Fridegårdsgymnasiet med vissa undantag. Syftet är att minska antalet elever som är i skolan samtidigt.

Vi följer smittskyddsläget i regionen och gör justeringar i undervisningen med försiktighet. Vi fortsätter samtidigt arbetet i skolan med att hjälpa till att minska smittspridningen.

Undervisningen sker enligt ordinarie schema. Programmen kan komma att anpassa undervisningen olika utifrån deras förutsättningar och behov. 

Lunchlådor

Lunchlådor kommer att erbjudas till elever som deltar i schemalagd distansundervisning. Eleverna anmäler sig via ett formulär som publiceras i Teams. Kostenheten i Håbo kommun tillagar lunch som eleverna hämtar ut som lunchlådor. Eleverna som anmäler sig får information om var och när lunchlådor kan hämtas.

Information från skolan

Eleverna får information från skolledningen löpande i Teams, som är skolans interna informationskanal. Eleverna kommunicerar med sin mentor och undervisande lärare om undervisningen via Teams eller mail. Vårdnadshavare får primärt information från skolan via vår webbsida fridegårdsgymnasiet.se.

Har du frågor om undervisning så är du välkommen att kontakta programmet.
Eller kontakta rektor Helena Anderstedt.

Sidansvarig: Fridegårdsgymnasiet

Klicka för support
Stäng supportfönster