Close translate window Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Håbo website in other languages
Håbo kommuns logotyp. Länk till startsidan.
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Läs mer här
phone
Information
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Pil ner

Kontakta oss

Lyssna på sidan Lyssna

Kontakta oss

Kontaktuppgifter

Telefon:

0171-525 00

Fridegårdsgymnasiet Centrumgränd 5 746 80 Bålsta

Nyhetsarkiv Fridegårdsgymnasiet

Senaste nyheterna


 • Följ den digitala UF-mässan live den 10 mars
  Den regionala UF-mässan genomförs som en digital tävlingsdag den 10 mars. Du kommer att kunna besöka UF-företagen i gallerian, ta del av deras produkter och tjänster, följa livesändningen direkt från UF-studion och se resultaten i alla tävlingar. Vi har flera tävlande företag från Fridegårdsgymnasiet med i år. Titta gärna in och stötta dem!
  Läs mer

 • Information om karantän efter resa utomlands
  I flera länder har nya varianter av viruset som orsakar covid-19 fått stor spridning. Därför rekommenderar Folkhälsomyndigheten att du som reser in i Sverige från utlandet undviker nära kontakter i minst sju dagar, testar dig för covid-19 vid inresan till Sverige och på dag fem efter ankomst. Det betyder att personer som kommit hem från en utomlandsresa inte ska komma till Fridegårdsgymnasiet under sju dagar.
  Läs mer

 • Klassrumsundervisning i kombination med distansundervisning fortsätter efter sportlovet
  Utbildningsminister Anna Ekström meddelade 21 januari att reglerna för distansundervisning på gymnasiet justeras. En succesiv återgång till mer normal verksamhet på gymnasiet är nu möjlig genom en kombination av klassrumsundervisning och distansundervisning. Det är huvudmannen som beslutar hur undervisningen ska bedrivas framöver med hänsyn till det lokala smittskyddsläget.
  Läs mer

 • Har du pratat med din tonåring om alkohol?
  Du vet väl att föräldrar som engagerar sig, sätter gränser och pratar med sin ungdom om alkohol kan bidra till att ungdomen börjar dricka senare, dricker mindre och kanske helt tackar nej till alkohol. Det i sin tur betyder att färre ungdomar råkar ut för problem som är kopplade till alkohol. Här är några tips till dig som är tonårsförälder.
  Läs mer

 • Titta på programmens presentationer efter digitalt öppet hus
  Missade du digitalt öppet hus den 21 januari? Ingen fara. Du kan titta på presentationer från våra program, 360-filmer från skolan och ta del av information på webbsidan digitalt öppet hus i efterhand.
  Läs mer

 • Klassrumsundervisning i kombination med distansundervisning från och med 1 februari
  Utbildningsminister Anna Ekström meddelade 21 januari att reglerna för distansundervisning på gymnasiet justeras. En succesiv återgång till mer normal verksamhet på gymnasiet genom en kombination av klassrumsundervisning och distansundervisning kan införas. Det är huvudmannen som beslutar hur undervisningen ska bedrivas framöver med hänsyn till det lokala smittskyddsläget.
  Läs mer

 • Inför skolstarten 12 januari - distansundervisningen fortsätter
  Den 17 december beslutade regeringen att distansundervisningen fortsätter fram till 24 januari. Distansundervisningen gäller alla nationella program på Fridegårdsgymnasiet, med vissa undantag. Distansundervisningen kommer att ske enligt ordinarie schema och kurserna fortsätter.
  Läs mer

Du har möjlighet att välja vilken månad du vill läsa nyheter för.

Sidansvarig: Fridegårdsgymnasiet

Klicka för support
Stäng supportfönster