Close translate window Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Håbo website in other languages
Håbo kommuns logotyp. Länk till startsidan.
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Läs mer här
phone
Information
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Pil ner

Kontakta oss

 Lyssna

Kontakta oss

Kontaktuppgifter

Telefon:

0171-525 00

Fridegårdsgymnasiet Centrumgränd 5 746 80 Bålsta

Nyhetsarkiv Fridegårdsgymnasiet

Senaste nyheterna


 • Rebecka Genom att praktisera lär jag mig saker som inte står i skolböckerna
  Rebecka gör sin första APL-praktik (arbetsplatsförlagt lärande) på Ellensborgs förskola. Här får hon insikt i det pedagogiska arbetet. När hon inte praktiserar studerar hon på barn- och fritidsprogrammet, där eleverna får kombinera traditionell skolgång med praktik.
  Läs mer

 • Välkommen på öppet hus på Fridegårdsgymnasiet
  Ska du eller någon du känner söka till gymnasiet? Välkommen på öppet hus på Fridegårdsgymnasiet tisdagen 18 januari 2022, klockan 18.00-20.00. Du får besöka skolan, uppleva stämningen, prata med elever och lärare och får svar på alla dina frågor om gymnasiet. Du är välkommen att ta med dig max en vårdnadshavare eller vän.Vi ser fram emot att träffa dig!
  Läs mer

 • Anthony om praktiken –Jag får träna på att leda andra
  Anthony som studerar på barn- och fritidsprogrammet gör nu sin första APL-praktik (arbetsplatsförlagt lärande) på en arbetsplats. Han tycker det är spännande att få komma ut i arbetslivet och har för första gången provat att leda andra människor.
  Läs mer

 • Nya rekommendationer från FHM från och med 1 november
  Den 1 november ändras rekommendationerna till vuxna och barn om att stanna hemma vid symtom. Då ändras också rekommendationerna om vem som ska testa sig och när.
  Läs mer

 • Anna blir hyllad av sina elever - nominerad till Årets lärare
  Hade du en riktigt bra lärare när du gick i skolan? Någon som såg dig och fyllde dig med motivation och kunskap? Eleverna på Fridegårdsgymnasiet uppskattar sin lärare Anna Nilsson Mihalakis så mycket att de nominerar henne till Lärargalans utmärkelse Årets lärare 2021.

  Läs mer

 • Vill du bli rådgivare till ett UF-företag?
  Som rådgivare gör du en viktig insatsDu kommer känna att du gör skillnad när du sprider din kunskap till ungdomarna. Det är både lärorikt och roligt. Dina berättelser och ditt stöd kommer att ge dem insikt och trygghet.
  Kanske just DU inspirerar och lägger grunden för framtidens företagare. Vill du bli rådgivare? Hör av dig!Sänd ett mail till: ekonomiprogrammet@edu.habo.se
  Du blir sedan kontaktad av oss och får mer information.
  Vem kan bli rådgivare?Har du arbetslivserfarenhet från ett yrkesliv så kan du bli rådgivare. Du behöver ingen expertkompetens inom just företagande eller komma från ett stort företag.Vad innebär det?Huvudansvaret för UF-företaget är det eleverna själva som har, men tillsammans med dig har de bättre förutsättningar att lyckas. Det behöver inte ta så mycket tid. Det är eleverna som skall arbeta, inte rådgivaren. Det kan exempelvis innebära att:
  • vara tillgänglig och svara på frågor
  • ge rådgivning och tips
  • förmedla kunskap inom ditt område
  • förklara kring olika roller i ett företag
  • förmedla kontakter
  • följa UF-företagets ekonomiska utveckling
  • vara delaktig i UF-företagets utvärdering
  • stödja UF-företaget inför mässor och tävlingar
  UF-säsongen har precis börjat! och över 1000 elever i Uppsala Län ska starta ett UF-företag i skolan. Här kan du läsa mer om konceptet Ung Företagsamhet. Länk till annan webbplats.
  Läs mer

 • Välkommen på föräldramöte för åk. 1
  Den 15 september kl. 18.00 är du som vårdnadshavare för en elev i årskurs 1 välkommen på föräldramöte. Programmen bestämmer hur de önskar att genomföra föräldramöten. De kommer att kontakta dig som vårdnadshavare inför 15 september för att ge dig mer information.
  Läs mer

Du har möjlighet att välja vilken månad du vill läsa nyheter för.

Sidansvarig: Barn- och utbildningsförvaltningen

Klicka för support
Stäng supportfönster