Close translate window Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Håbo website in other languages
Håbo kommuns logotyp. Länk till startsidan.
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Läs mer här
phone
Information
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Pil ner

Kontakta oss

Lyssna på sidan Lyssna

Kontakta oss

Kontaktuppgifter

Telefon:

0171-525 00

Fridegårdsgymnasiet Centrumgränd 5 746 80 Bålsta

Nyhetsarkiv Fridegårdsgymnasiet

Senaste nyheterna


 • Studentavslutningen 4 juni närmar sig...
  Fredagen den 4 juni är det studentavslutning på Fridegårdsgymnasiet. Vi ser fram emot att få fira våra härliga studenter! På grund av rådande pandemi så anpassar vi avslutningen och genomför flera avslutningar, i mindre grupper i skolan.
  Läs mer

 • Gymnasieelever – Vi söker en kunnig, positiv och tydlig tekniklärare
  Fridegårdsgymnasiet söker nu ytterligare en tekniklärare till teknikprogrammet. Den här gången bjuder skolledningen in eleverna att vara med i rekryteringsprocessen och tycka till.
  Läs mer

 • Klassrumsundervisning i kombination med distansundervisning fortsätter
  Fridegårdsgymnasiets skolledning har tillsammans med huvudmannen bestämt att fortsätta med en kombination av klassrumsundervisning och distansundervisning efter påsklovet. Syftet är att undvika trängsel i skolans lokaler och förebygga smittspridning. Det är huvudmannen som beslutar hur undervisningen ska bedrivas framöver med hänsyn till det lokala smittskyddsläget i regionen.
  Läs mer

 • Vilma – Jag valde barn- och fritidsprogrammet för att få in praktiska moment i skolan och samtidigt hålla dörrarna öppna för vidare studier 
  Vilma går i den första klassen på nya barn- och fritidsprogrammet som startade i hösten 2020. Hon valde programmet för att få in mer praktiska moment i skolan och samtidigt hålla dörrarna öppna för vidare studier. Här berättar hon om sitt första år på gymnasiet.
  Läs mer

 • Specialpedagogisk profil på Introduktionsprogrammen
  På Introduktionsprogrammen - IM kan ungdomar läsa ämnen från grundskolan som de saknar betyg i så att de kan söka till gymnasiet, eller lära sig det svenska språket. På Fridegårdsgymnasiet har IM en specialpedagogisk profil som passar extra bra för elever som behöver mycket stöd i skolan.
  Läs mer

 • Linnea – Mitt gymnasiearbete fokuserar på biologi och kroppen
  Sista året på gymnasiet skriver eleverna ett större gymnasiearbete där de får använda sina kunskaper och visa att de är redo för högre studier eller arbete. Linnea som går sista året på naturvetenskapsprogrammet på Fridegårdsgymnasiet är i full gång med sitt arbete som handlar om biologi och kroppen.
  Läs mer

 • Förhållningssätt på gymnasiet vid utökad testning och i väntan på provsvar
  FHM rekommenderar nu att även symtomfria personer som har haft nära kontakt med någon som är smittad av covid-19 testar sig. När du har testat dig ska du så långt det är möjligt hålla dig hemma, i väntan på provsvar.
  Läs mer

Du har möjlighet att välja vilken månad du vill läsa nyheter för.

Sidansvarig: Fridegårdsgymnasiet

Klicka för support
Stäng supportfönster