Fridegårdsgymnasiet Centrumgränd 5 746 80 Bålsta

Studenten

Fredagen den 4 juni är det studentavslutning på Fridegårdsgymnasiet. Vi ser fram emot att få fira våra härliga studenter! På grund av rådande pandemi så anpassar vi avslutningen och genomför flera avslutningar, i mindre grupper i skolan.

Med reservation för ändringar.

Studentavslutning 4 juni - på förmiddagen

Vi genomför studentavslutningar i mindre grupper, uppdelat på program och klass. Ceremonierna genomförs i skolan och planeras för att kunna hålla avstånd och inte skapa trängsel. Avslutningarna är slutna arrangemang endast för studenterna. Vi planerar att genomföra utspring klassvis. Du som är vårdnadshavare kommer att få ett brev med mer information om deltagande vid utspring och mottagande av din student. Studenterna kommer att få en inbjudan och mer information via Teams/elever.

På grund av risk för trängsel utanför skolan så kan vi tyvärr inte välkomna allmänheten att titta på utspringen. Endast ett begränsat antal anhöriga kan vara med i år.

Övriga arrangemang för studenterna:

• Mösspåtagning 28 april
    (genomförs klassvis i skolan)

• Studentlunch 3 juni
    (genomförs på Aronsborg i enlighet med gällande rekommendationer)

Studenterna kommer att få inbjudningar och mer information via Teams/elever.

Gemensam hållning - inga stora utspring och folksamlingar

Stockholms läns kommuner inklusive Håbo kommun har på huvudmannanivå tillsammans tagit fram en gemensam hållning kring studentfirandet i år. De kommunala gymnasieskolorna kommer inte att genomföra ett traditionellt studentfirande med stora utspring och folksamlingar på skolgården.

Med reservation för ändringar

Det är svårt att förutse hur pandemisituationen kommer se ut i juni och ändringar kan förekomma. Håll utkik på den här webbsidan för eventuella ändringar.

Uppdaterad 2021-04-22