Håbo kommuns logotyp. Länk till startsidan.
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Läs mer här
phone
Information
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Lyssna på sidan Lyssna

Publiceringsdatum:

Ytterligare parkeringsmöjligheter frigörs för pendlare

Karta över östra delen av centrumparkeringen Bålsta

Markerad yta (i den östra delen av centrumparkering) för parkeringsplatser som öppnar för alla gäller fri parkering under en period från och med den 3 april.

I ett samarbete med Bålsta centrum kan vi under en period med start den 3 april erbjuda parkeringsplatser i den östra delen av centrumparkeringen, närmast centrumrondellen (markerad på bilden). Vi öppnar även den del av parkeringen vid landstingshuset för alla, som i vanliga fall kräver tillstånd. Parkeringsmöjligheterna frigörs eftersom "scoutparkeringen" vid stationen stängs från den 3 april.

Östra delen av centrumparkeringen

3-timmarsbegränsningen för den östra delen av centrumparkeringen tas tillfälligt bort i samband med att den grusbelagda övre pendlarparkeringen vid stationen, Scoutparkeringen, stängs av från och med den 3 april. För att du ska kunna se var du får parkera längre än 3 timmar täcks tilläggsskylten med 3-timmarsbegränsning över.

Parkering vid Landstingshuset och Lindegårdsvägen

För att underlätta ytterligare öppnar vi även den reserverade parkeringsytan vid Landstingshuset (vid Folktandvården) för alla, som vanligtvis kräver parkeringstillstånd. Vi tar också bort tidsregleringen på tre timmar mellan klockan 8 och 20 på parkeringen på Lindegårdsvägen. Grusytan intill Lindegårdsvägens parkering öppnas också för parkering.

På markerad yta vid Landstingshuset gäller fri parkering från 3 april.

På markerad yta vid Lindegårdsvägen gäller fri parkering från 3 april.

Tidigare information om pendlarparkeringen

Här kan du läsa mer om tillgängliga parkeringar för pendling i Bålsta där det bland annat framgår att det finns tillgängliga parkeringsplatser bakom Colorama/Sparbankens byggnad vid Stockholmsvägen 85. Här får du stå 24 timmar i rad på vardagar och 72 timmar över helgen.

Sidansvarig: Samhällsbyggnadsförvaltningen

 

Klicka för support
Stäng supportfönster