Håbo kommuns logotyp. Länk till startsidan.
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Läs mer här
phone
Information
org.mozilla.javascript.Undefined@0
 Lyssna

Dialog och synpunkter

Du som medborgare i Håbo kommun har rätt att vara med och påverka hur kommunen styrs. Det finns flera olika sätt att påverka eller lämna synpunkter på det som händer i kommunen. Här får du mer information om olika sätt för dig att påverka.

Kontakta politikerna

Du kan vända dig direkt till någon av politikerna i kommunen. För uppgift om kontaktuppgifter till kommunens förtroendevalda, klicka på länken nedan.

Förtroendevalda i Håbo kommun

Allmänhetens frågestund i kommunfullmäktige

Kom gärna och lyssna på kommunfullmäktiges sammanträden som alltid är öppna för allmänheten. Dessa inleds med allmänhetens frågestund, där du kan ställa en fråga till politikerna. För mer information om hur det går till kan du klicka på länken nedan.

Allmänhetens frågestund

Sammanträdestider för kommunfullmäktige

Lämna synpunkter och förslag

Är det något du tycker saknas eller borde förbättras i Håbo kommun? I så fall har du alltid möjlighet att lämna in en synpunkt till kommunen. Det är ett bra sätt att framföra beröm, kritik och förslag till kommunens tjänstemän.

Lämna synpunkt

Lämna medborgarförslag

Ett annat sätt att lyfta en fråga till politikerna i kommunfullmäktige är att själv lämna in ett medborgarförslag. Vad det är och hur du gör för att lämna in ett sådant kan du läsa om på länken nedan.

Medborgarförslag

Sidansvarig: Kommunledningsförvaltningen

Klicka för support
Stäng supportfönster